Allergier, Kim Friis Laursen

Hent som PDF

Undgå:

Abrikos

Ananas

Anis

Appelsin


Basilikum

Bitre salater (de fleste)

Blomme


Citron

Citrongræs

Citrusfrugter helt generelt

Clementin


Dild


Estragon


Fennikel

Fersken

Figen


Granatæble

Grapefrugt

Græskar


Hokkaido


Jordnødder

Jordskokker


Karry (bukkehornsfrø)

Kastanje

Kirsebær

Kiwi

Koriander


Lime

Løvstikke


Malurt

Mandarin

Mango

Merian


Nektarin


Oregano


Papaya

Passionsfrugt

Pastinak

Peberrod

Persillerod


Radiser

Ramsløg

Rosiner

Ruccula (og de fleste bitre salater)


Selleri (Knold og Blad)


Vindruer


Undgå helst

KUN SMÅ mængder, og kun HELT tilberedt,

(gennemkogt, gennembagt, gennemstegt)

Citron.......(smagt til med, som tilberedt)

Estragon.....(smagt til med, som tilberedt)

Hasselnød...(hakket, stegt/ristet, IKKE hele)

Oregano.....(smagt til med, som tilberedt)

Pærer.......(tilberedt)

Timian......(smagt til med, som tilberedt)

Tomater.....(Gennemkogt sauce/Suppe er fint)

Valnød......(smagt til med, som tilberedt)

Rent principielt undgår jeg

Opdræt Laks/Ørred fra Norge og DK

Pangasius/Basa/Swai/Tra/Sutchi